avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare Radet (Termoenergetica)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare Radet (Termoenergetica)

Buna ziua! Locuiesc in Bucuresti, intr-un condominiu cu 20 de apartamente in care nu exista niciun proprietar debransat. Din cate stiam eu in conformitate cu Legea nr 325/2006 completata cu Ordinul ANRSC nr 91/2007 art.249 in situatia in care nu este niciun proprietar debransat nu te mai poti debransa. Astazi am aflat ca , Curtea de Apel Bucuresti a emis Sentinta NR.1095 din 20.04 2015 prin care anula acest articol 249., in urma unui proces cu RADET Constanta. Cei de la fostul Radet Bucuresti nu au anuntat nimic. Deci ma pot debransa, respectiv pot monta o centrala termica in apartament? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adimanea , utilizator 20:48, 31 Ianuarie 2021
Buna ziua,
Gasiti detalii pe site-ul dumnealor
[ link extern ]
Buna ziua! Multumesc!Insa acolo nu spune nimic de abrogarea art 249. Mai este in vigoare sau nu?
Nu sunt avocat/jurist/ judecator... dar nu cred ca o Curte de apel poate anula un articol de lege...
Urmati pasii de acolo si vedeti ce se intampla...
Termoenergetica nu are niciun interes sa promoveze aceasta sentinta (procedura de debransare este complexa, pe alocuri absurda, fiind facuta mai degraba la "intimidare").
Sfatul meu este sa faceti o adresa catre ANRSC prin care sa confirmati daca respectivul ordin si respectiva sentinta se aplica pentru toti furnizorii de agent termic si sa atasati raspunsul primit la dosarul de debransare.

Alte discuții în legătură

Refuz debransare de catre radet christa1108 christa1108 Buna ziua! Doresc sa ma debransez de la Radet in vederea instalarii centralei termice. Am tot ce imi trebuie mai putin proiectul de de debransare. Am vorbit ... (vezi toată discuția)
Debransare radet constanta 2012 PIATAFAR PIATAFAR Mai am nevoie de semnatura unui vecin care este deja debransat ? (vezi toată discuția)
Repartizare cost agent termic: revenire din 13.04.2014 gigiraut gigiraut Buna ziua,am revenit cu \'noutati\'la repartizare cost agent termic din 13.04.2014 si iata care sunt acestea:am trimis o petitie catre ANRSC cu aceleasi ... (vezi toată discuția)