avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... refuz debransare de catre radet
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

refuz debransare de catre radet

Buna ziua!
Doresc sa ma debransez de la Radet in vederea instalarii centralei termice. Am tot ce imi trebuie mai putin proiectul de de debransare. Am vorbit la Radet Bucuresti si mi-au spus ca in cazul in care pe scara nu mai este nimeni debransat nu nu mi se aproba debransarea. Bine,bine dar tot trebuie sa incepem de undeva , zic eu. Nu, imi spune dna, ori toti ori niciunul, asa spune legea. Asa este? Asa spune minunata lege romaneasca ca daca exista contor pe bloc/scara si nu mai este nimeni debransat nu ma pot debransa de unul singur, adica ori toti ori niciunul?

Va rog un raspuns urgent!

Va multumesc

ORDIN ANRSC nr. 91 din 20 martie 2007

ART. 249
Deconectarile individuale nu se pot executa în acele condominii în care nu s-au produs deconectari anterioare intrării în vigoare a prezentului regulament.
Multumesc foarte mult pentru raspuns.Da. Assta am citit si eu, dar am mai citit ca acest articol ar fi fost anulat. Asa o fi? Sau doar in anumite orase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilemă legată de deconectarea de la sistemul centralizat goctav goctav Bună ziua. Am o dilemă legată de deconectarea de la sistemul de încălzire centralizat în vederea instalării unei centrale termice proprii. Pe ... (vezi toată discuția)
Incercari debransare radet bucuresti mihaitrandafir mihaitrandafir Buna ziua. La inceputul anului 2010 am inceput amenajarea unui apartament in care am dorit si instalarea unei centrale termice pe gaz. Am inceput demersurile ... (vezi toată discuția)
Debransare radet (termoenergetica) adimanea adimanea Buna ziua! Locuiesc in Bucuresti, intr-un condominiu cu 20 de apartamente in care nu exista niciun proprietar debransat. Din cate stiam eu in conformitate cu ... (vezi toată discuția)