De aproape un an de zile s-a mutat deasupra mea un cetatean de aproximativ 40 ani din zola rurala care imi deranjeaza linistea prin strigate catre mama sa (va puteti imagina cum striga cineva la un animal aflat in departare) Am incercat rezolvarea ambiabila insa fara rezultat, am chemat politia de mai multe ori, am facut si doua plangeri scrise, la una am primit raspuns ca a fost avertizat si cealalta este in lucru.
Strigatele se aud in sufragerie si dormitor, domnii politisti veniti la fata locului au sunat si la mine spunand ca stau de 5 minute si nu se aude nimic si daca ei nu aud nimic nu au cum sa il sanctioneze chiar daca fac plangere scrisa.
Este mai putin probabil ca strigatele sa se auda pe casa scarii daca el striga in dormitor sau sufragerie.
Imi este foarte dificil sa ma concentrez lucrand de acasa, ce pot face in acesta situatie?
Daca striga in timpul orelor de odihnă la pranz sau seara dupa oraa 22 e o problema.Daca zgomotele nu sunti intre orele respective faptul ca va deranjează e strict problema dvs dar nu este o problema care să fie sancționată contravențional.Poate încercați o discuție amiabilă cu vecinul respectiv,,o discuție cu administratorul blocului