Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara, pentru avizul Colegiului Medicilor in vederea infiintarii ...

Buna seara, pentru avizul Colegiului Medicilor in vederea infiintarii unui cabinet medical trebuie sa depun un regulament de organizare si functionare al cabinetului, intrebarea mea este, acesta trebuie aprobat de o institutie publica si daca da, care este aceasta?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:28, 30 Ianuarie 2021
Nu trebuie aprobat de nicio institutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medic dentist - pfa? Benefit Consult Benefit Consult Buna ziua. As vrea si eu niste pareri legate de infiintarea unui pfa de catre un medic dentist. La registrul comertului mi s-a spus ca doctorii nu pot face ... (vezi toată discuția)
Norme metodologice ue pentru cmi? olariucris olariucris Buna, sunt medic si doresc deschiderea unui cabinet medical intr-un spatiu prevazut in prezent ca si comercial. Care sunt normele metodologice UE necesare in ... (vezi toată discuția)
Spațiul pentru un cabinet stomatologic Ion.Me Ion.Me Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)