Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In urma contestatiei la contraventie cu suspendare permis o luna, ...

In urma contestatiei la contraventie cu suspendare permis o luna, pot apela la O.U.G. 83/2020 , pt a sari peste solicitarea de grefa ? daca duc personal cererea si copia print screen ce dovedesc ca exista contestatie si dosar la Judecatorie ,pot grabi restituirea pana la finalizarea dosarului ? daca depun solicitarea Serviciul Rutier are un termen de eliberare a permisului sau poate tărăgana ? ... cu multumiri
Cel mai recent răspuns: liniuta , utilizator 13:56, 1 Februarie 2021
Problema rezolvata momentan doar cu un ,,print screen,, in 5 minute !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal fara recuperarea permisului de conducere eugen_2 eugen_2 Am facut contestatie impotriva procesului verbal prin care am fost amendat si mi s-a suspendat permisul 30 zile. Astazi este a 15-a zi, ultima zi de ... (vezi toată discuția)
Politia rutiera a trimis cererea mea in instanta, cum pot sa-mi recuperez permisul? benga112 benga112 #-o#-o#-o Pe data de: 24.03.2012 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 zile. si o amenda de 120 lei. Pentru depasirea interzisa. Pe data ... (vezi toată discuția)
Dovada de circulatie ContSters40598 ContSters40598 :coffee:Cat timp pot circula cu o dovada in cazul in care mi-a fost retinut permisul de conducere? Mentionez ca am contestat p-v de contraventie(am avut deja ... (vezi toată discuția)