Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara! Un document declarat pierdut și găsit după câteva ...

Bună seara! Un document declarat pierdut și găsit după câteva zile mai este valabil?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:10, 3 Februarie 2021
Unde l-ati declarat pierdut? Daca de exemplu ati inaintat actele in vederea obtinerii unui nou act de identitate crezand ca l-ati pierdut, de la data la care ati formulat cererea acel act de identitate este nul. Iar daca l-ati gasit nu il mai folositi sub nicio forma ci predati-l de urgenta la evidenta persoanelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte declarate nule si gasite adimihailov adimihailov Buna ziua, Am declarat nule niste acte pierdute pe care ulterior le-am gasit. Ce pot face in aceasta situatie? Cu respect (vezi toată discuția)
Viza de flotant Coman0904 Coman0904 Aveam buletin cu viza de flotant și l-am pierdut.Am depus actele pentru unul nou dar între timp l-am găsit.Pot să mut viza de flotant pe cel nou? (vezi toată discuția)
Buna ziua !am o prietena care nu si mai gasea buletinu...di a ... Gabrielle25 Gabrielle25 Buna ziua !am o prietena care nu si mai gasea buletinu...di a facut duplicat pe care l a pierdut si acum si a gasit buletinu...ar putea face cumva sa mai fie ... (vezi toată discuția)