avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua Aș dori să știu dacă un agent de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua Aș dori să știu dacă un agent de poliție, are ...

Bună ziua
Aș dori să știu dacă un agent de poliție, are voie și poate să - mi dea o copie după declarația făcută de mine, ca parte vătămată, dar scrisă de către dumnealui și semnată de mine?
Cel mai recent răspuns: bluetender , utilizator 14:46, 7 Februarie 2021
Da. Depuneți cerere de xeroxare a dosarului.
Bună ziua
Am uitat să precizez, că declarația mea era prima din dosar și se afla la postul de poliție în faza de strângere a probelor, pentru a fi trimis la Parchet. Plângerea am făcut - o direct la Parchet. Nu înțeleg cu ce se încălca legea, dacă mi se elibera copie după propria declarație.
Vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde ma pot adresa daca cei de la politie nu imi elibereaza copii xerox dupa actele existente in dosar? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Sunt parte vatamata intr-un dosar aflat in acest moment la politie si am facut o cerere scrisa prin care solicit eliberarea unor copii xerox a actelor ... (vezi toată discuția)
Recurs penal lazar 11 lazar 11 buna ziua ,vreau sa va adresez si eu o intrebare in care sunt trimis in judecata in calitatate de complice la 215 cp rap la 26 in care nu am prejudiciu am ... (vezi toată discuția)
Consultare si solicitare copii din dosarul penal imihai76 imihai76 Buna ziua! Sunt parte vatamata intr-un dosar penal.Acum cateva zile am primit prin comunicarea cu solutia in dosar. Va rog sa-mi spuneti daca la momentul de ... (vezi toată discuția)