avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Cum pot vinde mai multe hectare de teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Cum pot vinde mai multe hectare de teren agricol in ...

Buna ziua,

Cum pot vinde mai multe hectare de teren agricol in conditiile noii legi?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 12:12, 9 Februarie 2021
In conditile noii legi (175/2020 care modifica vechea lege 17/2014) nu puteti vinde teren agricol situat in extravilan, pentru ca nu s-au publicat inca normele de aplicare a legii, cu exceptia cazului in care legatura dintre vanzator si cumparator face ca vanzare sa fie exceptate de lege (coproprietari, soți, rude și afini până la gradul al treilea)
Doresc sa il vand celui care îl are în arendă (și care are utilaje/tractoare/mii de hectare în exploatare deja). Se pare că va trebui să mai aștept. Va mulțumesc pentru lămuriri.
S-au publicat normele de aplicare ale legii 175/2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren agricol AriaAlexandra AriaAlexandra Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am citit legea 17/2014 si 175/2020 si incerc sa imi dau seama cum sa procedez ca sa pot vinde un teren cat mai repede. Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog mult sa imi spuneti daca stie cineva sa imi ... alexank alexank buna ziua, va rog mult sa imi spuneti daca stie cineva sa imi spuna cand vor aparea publicate normele metodologice ale legii nr. 175/2020 pentru modificarea ... (vezi toată discuția)
Ce pasi am de facut pentru impartirea unui teren in coproprietate? ... danutza33 danutza33 Ce pasi am de facut pentru impartirea unui teren in coproprietate? Sunt coproprietar 50% pe un teren agricol iar ruda mea a vandut la notar partea ei din ... (vezi toată discuția)