avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Plati la o institutie
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Plati la o institutie

Poate o institutie sa faca plati in cadrul aceluiasi articol, de la un alineat la altul ?
Daca da, care e baza legala ?
Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: danielamunteanu20042000@yahoo.com , utilizator 18:19, 30 Martie 2021
Legea finanțelor publice reglementează modalitatea de realizare a plăților pentru instituțiile publice. Daca instituția este din administrația publică locală, vă opriți atenția și asupra reglementărilor Codului Administrativ. Toate acestea tin și de ALOP . Este un cumul de reglementări legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer la cerere Darie Tudor Darie Tudor Un functionar public angajat in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice avand functia publica de inspector, clasa I, gradul profesional asistent, ... (vezi toată discuția)
Institutia prefectului - administratie publica centrala sau locala? andrebety andrebety Poate un functionar public care lucreaza la Institutia Prefectului sa se transfere la cerere la o institutie aflata in subordinea unui minister, institutie ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate sau nu? mihaicalinescu2005 mihaicalinescu2005 legea nr. 161/2003 \" ART. 94 (1) Calitatea de funcţionar public este incompatibilă cu orice altă funcţie publică decât cea în care a fost numit, ... (vezi toată discuția)