avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare sprijin financiar telemunca de 2500 RON ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare sprijin financiar telemunca de 2500 RON respins

Buna ziua,

Lucrez in IT si am semnat contracte de telemunca incepand cu 12.03.2020.
Din cei 46 de colegi. eu nu am primit acest ajutor, desi eram eligibila, iar cei de la Resurse umane mi-au spus ca au facut o solicitare pentru o explicatie la AJOFM si nu au primit inca raspuns. Asta se intampla la mijlocul lui decembrie.

Am mai intrebat de 2 ori, in ianuarie si februarie, si am primit acelasi raspuns. Nu ni s-a raspuns de la AJOFM.
Dupa 1 luna jumate de asteptare, stiind ca orice institutie raspunde in maxim 30 de zile, am facut si eu o solicitare pe email si de la ajofm mi s-a raspuns in 1 zi iar motivul respingerii a fost:
- actele mele de telemunca nu au fost trecute in revisal decat incepand cu luna iunie. Au fost deci nu unul, ci doua contracte netrecute in revisal pentru mine.

Intrebarile mele sunt:
1. ar exista vreo cale prin care eu sa pot recupera acei bani fara sa prejudiciez ceilalti colegi care deja au primit echipamentele?
2. care este solutia cea mai eleganta prin care sa imi apar interesele de acum incolo avand in vedere a am fost mintita in repetate randuri de aceasta persoana de la HR?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:51, 8 Februarie 2021
1. Angajatorul dvs trebuie sa conteste decizia de respingere si nu dvs. Puteti actiona in instanta angajatorul.

2. Verificarea periodica a angajatorului ... daca se produce o modificare in c.i.m. transmisibila in REVISAL, solicitati extrasul REVISAL in care apare modificarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit it Constantin Co. Constantin Co. Buna ziua. Am fost angajat de o companie mare IT din Romania, fiind informat ca postul meu este scutit de impozitul pe venit ( Inginer servicii calculatoare ). ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am informat angajatorul ca sunt insarcinata si la ... NSteph NSteph Buna ziua, Am informat angajatorul ca sunt insarcinata si la cateva zile de la anunt mi s-a trimis de la HR o informare de la medicina si protecția ... (vezi toată discuția)
Sprijin 2500 lei pentru telesalariati part time feliciaND feliciaND Buna ziua, Intrucat s-a publicat legea 282/2020 privind extinderea sprijinului de 2500 lei/telesariat si pentru perioada starii de alerta, va rog sa ma ... (vezi toată discuția)