avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Cine plateste TVA-ul pentru prestari servicii in UK?
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Cine plateste TVA-ul pentru prestari servicii in UK?

Buna seara,

Detin un PFA, neplatitor de TVA, in domeniul creatiei de identitati vizuale pentru diferite businessuri.

1. La momentul actual, am un client din UK, platitor de TVA. Din cate am inteles, el va plati TVA-ul, acum cu brexitul, fiind prestari de servicii externe. Am intrebat la ANAF, dar nici ei nu stiu sigur cine si cum plateste TVA-ul (am depus declaratia 091 , cea pentru codul de TVA intracomunitar).

2. Pentru a putea presta servicii pe teritoriile externe (America, Australia, etc) este nevoie de viza?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: alexandrum23 , utilizator 14:17, 17 Februarie 2021
Un raspuns aici? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva - serviciu non ue - pfa Bașar Andrei Bașar Andrei Buna ziua Vin către voi pentru ajutor deoarece am o nelămurire: 1.Am un pfa norma pe venit prestare servicii it către clienti din uk, întrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)
Facturare servicii traducere cu beneficiar in uk Teo8102 Teo8102 Buna ziua, un PFA care efectueaza traduceri pentru o companie din UK, platite in £, va emite factura in lire sau in lei? Este necesar sa mentioneze ceva ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa cand sunt si angajat. declaratii pentru prestari servicii in state ue. florinat florinat Buna ziua, Pentru infiintarea unui PFA, daca sunt si angajat in acelasi timp cu CIM, ce contributii voi datora in calitate de PFA si ce declaratii am de ... (vezi toată discuția)