avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Doresc și eu sa știu dacă în situația ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Doresc și eu sa știu dacă în situația în care ...

Buna ziua! Doresc și eu sa știu dacă în situația în care într-o scoala sunt 2 posturi rezervate pe catedra de engleza: una este pe postul rezervat(al unei doamne care a ieșit la pensie cu 18 ore), iar eu sunt pe postul vacant (cu 16 ore, dar care avea la concurs incluse și alte 2 structuri)...la anul exista vreo lege care specifica în ce parti sa luam orele?
Menționez ca eu am nota mai mare la titularizare și def, fata de colega mea și nu doresc sa mai merg pe structuri.
Ce pot face? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Metodologie titularizare mirabela23 mirabela23 Buna ziua! Situatia e urmatoarea: o persoana a fost propusa spre titularizare la nivelul scolii (cf. art.253) anul trecut pe un post complet - 18 ore- desi ... (vezi toată discuția)
Titularizare la nivelul scolii Albert35 Albert35 Supun atentiei dumneavoastra problema tutularizarii la nivelul unitatii de invatamant... Sunt profesor de informatica cu o vechime efectiva in invatamant ... (vezi toată discuția)
Reintregire norma didactica si asezarea pe ore Mara2020 Mara2020 Buna ziua! Pana anul acesta am fost titulara in doua scoli. Cand m-am titularizat am avut 16 ore intr-o scoala si 4 ore in cealalta scoala. In anul scolar ... (vezi toată discuția)