avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintregire norma didactica si asezarea pe ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintregire norma didactica si asezarea pe ore

Buna ziua! Pana anul acesta am fost titulara in doua scoli. Cand m-am titularizat am avut 16 ore intr-o scoala si 4 ore in cealalta scoala. In anul scolar 2019-2020 am fost incadrata pe 8 ore la scoala la care veam 4 ore si 12 ore la scoala in care aveam 16 ore. Anul acesta am participat la intregirea de norma didctica în scoala in care aveam 12 ore si am primit intregirea. Mentionez ca sunt singura titulara pe discipla matematica pe care o predau si aceasta scoala mai are o structura, prin urmare orele nu-mi ajung orele si trebuie sa merg si la structura (sunt 4 clase la scoala cu PJ şi 4 clase la structura). Tot la reintregirea normei a participat si o alta colega titulara la noi in scoala pe o alta disciplina (nu este titulara pe matematica ) şi a cerut intregire tot pematematica, doamna fiind titulara intr-o alta scoala pe disciplina matematica. De doua saptamani directorul imi tot repeta ca doamna respectiva are dreptul sa ocupe pentru anul viitor două clase de la scoala cu PJ si eu sa merg la structura pe alte doua clase. Am sunat la inspectorat si cei de acolo mi-au spus ca si doamna respectiva are dreptul sa ceara clasele la care eu nu am continuitate, prin urmare vom participa la concursul de dosare si le va obtine cea care are puntajul mai mare. Mentionez ca eu mi-am intregit catedra tocmai in ideea de a mă feri de astfel de situatii, adica de a nu fi trimisa la structura pe mai mult de 4 ore sau de a nu intra in restrangere. Ce pot sa fac eu in aceasta situatie si daca exista un cadru legal. De asemenea ma vad pusa in acesta situatie an de an pana cand doamna va reusi sa obţina clasele la PJ iar eu sa trec la structura.
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2020
Mara2020, utilizator

Alte discuții în legătură

Pierderea orelor de cds pe care le-am castigat prin concurs de titularizare felixdaemon felixdaemon Buna ziua, Sunt profesor titular de matematica la ciclul gimnazial si m-am titularizat in urma cu 10 ani in mediul rural la o scoala cu un singur rand de ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)
Restrangere activitate invatamant nicascoala nicascoala Buna ziua, In situatia cand o scoala se arondeaza la alta scoala (datorita nr, de elevi scazut) vor exista 2 cadre didactice la o specializare( cadrul de la ... (vezi toată discuția)