avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Valabilitate dovada de circulație
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Valabilitate dovada de circulație

Buna ziua! În luna martie 2020 am fost implicat într-un accident rutier soldat cu victime(vinovat fiind eu) si mi s-a reținut permisul de conducere fiindu-mi eliberata dovada de circulație cu drept de prelungire și totodată s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Dovada de circulație mi-a fost prelungita pe toată perioada stării de alertă. Pe 28 ianuarie am primit ordonanta de clasare. Întrebarea mea este urmatoarea: cât mai pot circula cu dovada de circulație și când trebuie sa o predau?
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2021
Iulian95, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti cu dovada si cu ordonanta de clasare la serviciul rutier sa vi se restituie permisul. Daca de la incident v-ati prelungit dreptul de circulatie, probabil o sa vi se supende dreptul de circulatie pe o perioada de 90 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

dovada inlocuitoare va salut! În urma unui nefericit accident rutier cu victima ... Dede1986 Dede1986 Va salut! În urma unui nefericit accident rutier cu victima , mi s a reținut permisul și eliberat o dovada inlocuitoare cu drept de circulatie valabila 15 ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritati de dreaptamia venit de la procuratura înștiințare ca am pierdut procesul ... Mihai petrica Mihai petrica Mia venit de la procuratura înștiințare ca am pierdut procesul neacordare prioritate de dreapta într-o intersecție în care trebuia sa dau prioritate de ... (vezi toată discuția)
Restituirea permisului auto in caz de accident cu vatamare corporala danageo1967 danageo1967 Buna ziua! In cursul lunii Februarie am fost implicat intr-un accident rutier din care a rezultat ranirea usoara a celuilalt conducator auto. Mi s-a ... (vezi toată discuția)