avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua ! Am primit în această dimineață un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua ! Am primit în această dimineață un mesaj de la ...

Buna ziua ! Am primit în această dimineață un mesaj de la ANAF cu o somație in care se precizează un termen de 15zile de achitare a impozitului restant la un PFA pe care îl dețin . In acea somație se preciza de o notificare de mediere a acestor restante .Întrebarea mea este unde trebuie să mă adresez pentru această notificare de mediere și dacă pot depune o notificare de eșalonare a datoriilor care din cate am văzut în lege are termen până la 31martie 2021.? Se mai pot demara demersuri de executare silita daca depun aceste notificări ?
Cel mai recent răspuns: Magda77? , utilizator 23:28, 13 Februarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Care sunt actele și condițiile de îndeplinit ? Am un PFA in urma căruia am un contract de prestări servicii in domeniul educațional ulde unde primesc lunar 3000 lei . Atât
~ Conținut șters la cerere ~
Datorita faptului că nu am avut cheltuielile estimate în declarația unica mi au venit să plătesc pe lângă impozitul toate celelalte contribuții sociale . Din întreaga sumă am mai plătit și aș mai putea da o mica parte . Am și un credit nebancar .Macar de m ar putea lăsa să platesc eșalonat pe doua trei luni .
Am văzut că se poate face până la 31martie o cerere de eșalonare a datoriilor către fisc . M as putea încadra sa fac o asemenea cerere ?

Alte discuții în legătură

Pfa instintare plata contributii sanatate pe 5 ani Mainerici  Ctin Mainerici Ctin pfa -taximetrie a primit instiintare privind plata pe ultimi 5 ani din urma,exista vreo modalitate de contestare/ (vezi toată discuția)
Un sfat urgent , va rog Cristea.Mihaela Cristea.Mihaela Buna ziua ! Am facut o prostie si...... La inceputul anului am completat declaratia unica ptr asigurarea de sanatate . Pentru ca era o suma mare de platit si ... (vezi toată discuția)
Esalonare plata buget finante daniela r. daniela r. Care este procedura de esalonare a platii taxei de timbru catre fisc? In prezent srl este in instanta, ptr recuperarea unui debit restant datorat de o ... (vezi toată discuția)