avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua ! Am primit în această dimineață un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua ! Am primit în această dimineață un mesaj de la ...

Buna ziua ! Am primit în această dimineață un mesaj de la ANAF cu o somație in care se precizează un termen de 15zile de achitare a impozitului restant la un PFA pe care îl dețin . In acea somație se preciza de o notificare de mediere a acestor restante .Întrebarea mea este unde trebuie să mă adresez pentru această notificare de mediere și dacă pot depune o notificare de eșalonare a datoriilor care din cate am văzut în lege are termen până la 31martie 2021.? Se mai pot demara demersuri de executare silita daca depun aceste notificări ?
Cel mai recent răspuns: Magda77? , utilizator 23:28, 13 Februarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Acea notificare de mediere o pot trimite ai din aplicația anafspv sau trebuie depusa la sediul ANAF ului?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa instintare plata contributii sanatate pe 5 ani Mainerici  Ctin Mainerici Ctin pfa -taximetrie a primit instiintare privind plata pe ultimi 5 ani din urma,exista vreo modalitate de contestare/ (vezi toată discuția)
Un sfat urgent , va rog Cristea.Mihaela Cristea.Mihaela Buna ziua ! Am facut o prostie si...... La inceputul anului am completat declaratia unica ptr asigurarea de sanatate . Pentru ca era o suma mare de platit si ... (vezi toată discuția)
Esalonare plata buget finante daniela r. daniela r. Care este procedura de esalonare a platii taxei de timbru catre fisc? In prezent srl este in instanta, ptr recuperarea unui debit restant datorat de o ... (vezi toată discuția)