avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua!De unde pot scoate o adeverinta cu toata ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua!De unde pot scoate o adeverinta cu toata vechimea ...

Bună ziua!De unde pot scoate o adeverinta cu toata vechimea mea in munca ? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 14 Februarie 2021
De la nicio institutie din stat nu veti obtine asa ceva.

Pana la 31.12.2010, inclusiv, dovada vechimii in munca se probeaza cu carnetul de munca sau in situatia in care nu s-a intocmit carnet de munca cu adeverintele eliberate de catre angajatori si vizate de catre ITM.

Dupa aceasta data, dovada vechimii in munca se probeaza numai cu adeverintele de vechime eliberate de catre angajatori/lichidatorii judiciari ai societatii sau de catre detinatorii legali ai arhivei acestora in cazul in care angajatorii nu mai exista.
Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, vechimea în munca totala, pentru un unchi care a ... furtunaoana furtunaoana Bună ziua, vechimea în munca totala, pentru un unchi care a lucrat la diferite firme private și cu pauze, cum o pot obține? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Vechime in munca robertbos robertbos Buna seara, Lucrez la o firma ca inginer si avem un contract colectiv de munca (CCM) si fiecare angajat un contract individual de munca (CIM). Atasat la CCM ... (vezi toată discuția)
Vechime în munca MarilenaR MarilenaR Întrebare de la tatăl meu. :Unde ar trebui sa îmi găsesc toată vechimea de pana acum? . Firmele la care am lucrat în trecut au dat faliment. Mai am pana ... (vezi toată discuția)