Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt chiriaș nici eu nu mai stiu exact,ICRAL sau AFI.Problema ...

Sunt chiriaș nici eu nu mai stiu exact,ICRAL sau AFI.Problema mea este mai veche de perioada pandemiei.Desi sunt plătitor la zi de chirie prin modalitate tacita,prelungirea contractului de chirie nu s,a mai facut nici pana azi de catre ICRAL care motiveaza ca asteapta un OUG,dinainte de pandemie.Acum 2 zile am vrut sa plătesc si pe 2021 chiria,dar mi s,a spus că ar fi plătită anticipat tot de catre mine pe 6 luni în 2021.Deși vorbisem des cu casieră, abia acum mi,a spus că ne vedem la plata la vara.Fara un act doveditor în acest sens nu mai cred nimic.Dar trebuie sa plătesc rapid si pe 2021 ca sa nu am probleme, asa ca in doua zile voi plati prin posta cu confirmare de primire.Am citit atatea măgarii despre proprietarii de la stat ,incat voi incerca sa sa vad cum este si cu cumparatul în rate.desi eu nu sunt amatoare de împroprietărire imobiliară,dar am un băiat....Dacă se dădea OUG,era alta socoteala,dar asa nu mai cred in stat.Buna ziua.

Alte discuții în legătură

Penalitati chirie alecsia2012 alecsia2012 Buna ziua. As dori sa stiu cum se calculeaza penalitatile la chiria datorata Icral ului, daca se poate..:) Este vorba de un apartament inchiriat de la stat, ... (vezi toată discuția)
Buna seara,locuiesc de peste 15 ani intr un imobil,de pe timpul ... valentin2524 valentin2524 Buna seara,locuiesc de peste 15 ani intr un imobil,de pe timpul cand se dadeau casele de la icral,mama mea a dobandit casa si se platea chirie,peste ceva ani ... (vezi toată discuția)
Hotarare 1174 din 28 oct 2021 gigione01 gigione01 Ce pot face daca Primaria nu vrea sa puna angajatii sa calculeze pretul locuintei ANL? In anul 2021 s-au publicat normele metodologice de aplicare a OUG ... (vezi toată discuția)