avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Unde ma pot adresa pentru \" taraganarea\" solutiei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Unde ma pot adresa pentru " taraganarea" solutiei intr-un dosar ...

Unde ma pot adresa pentru " taraganarea" solutiei intr-un dosar de plangere penala pentru neplata pensiei alimentare , depus la Parchet in februarie 2018 si pentru care nici pana in prezent nu am un raspuns? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ana.avasiicii , utilizator 13:00, 16 Februarie 2021
Buna ziua. Cu siguranta a fost solutionat un astfel de dosar, avand in vedere data depunerii unei astfel de cerere, si puteti solicita sa va comunice solutia. Nu stiu ce presupune aceasta "neplata pensiei alimentare". Daca aveti o hotarare in acest sens, puteti solucita executarea cuantumului pensiei, iar daca nu, trebuie sa va adresati unei instante de judecata sa va stabileasca aceasta pensie de intretinere pentru minor.
Am decizia instantei de plata a pensiei de intretinere , insa fostul sot nu a platit nimic. Am facut plangere penala in acest sens si nu am primit decat raspunsuri din partea Parchetului ca atunci cand se va solutiona voi primi un raspuns.
Mergeti la un executor pt a demara executarea silită, o planger penala după cum ați observat durează ani pana se soluționeza.
Asa ne acorda Statul suport!!! Drepturile copilului!! Bataie de joc! Am depus si la executor dosar....insa nu are nimic pe numele lui, nu figureaza ca angajat in Romania....

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Mergeti la un executor pt a demara executarea silită, o planger penala după cum ați observat durează ani pana se soluționeza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere plangere penala Melissa's 2016 Melissa's 2016 Buna ziua eu am facut o plagere penala pentru neplatirea pensiei alimentare la copii am depuso la parchet si de acolo au trimis la sectia de polizie pentru ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei de intretinere in mod repetat myrama_v myrama_v din 1998 am divortat si am ramas cu un copil minor in intretinere tatal nu a platit pensia la timp am facut repetate plangeri penale....la instanta in dosarele ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara darian2006 darian2006 Buna ziua! Am depus plingere penala impotriva fostului sot pentru neachitarea pensiei alimentare pe o perioada de aproximativ un an,fiului nostru,care are ... (vezi toată discuția)