avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna,am fost reținut in Olanda 3 zile in arest pana ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna,am fost reținut in Olanda 3 zile in arest pana am ajuns ...

Buna,am fost reținut in Olanda 3 zile in arest pana am ajuns in fata judecătorului , am fost acuzat pentru un furt mărunt dintr-un Market ,judecătorul a spus deoarece nu sunt înscris in cazier in nici o țara pedeapsa de 3 zile de arest este suficientă iar dacă in următoarele 7 zile comit orice fel de fapta voi primi pedeapsa pentru acest furt. Întâmplarea a fost in anul 2018 Ianuarie, in afara de acesta nu am avut nici o problema cu legea iar in cazier in momentul de fata scrie clar :NU ESTE ÎNSCRIS IN CAZIERUL JUDICIAR ! Eu mi-am depus actele pentru concurs de agent frontiera,polițistul care mi-a eliberat cazierul a spus “nu cred ca te va acepta sau poate ai noroc”. Întrebarile mele sunt ,dacă cazierul meu este “curat” și nu apare absolut nimic! cu ce ma poate afecta fapta din Olanda aici in romania, dece nu apare in cazier ce am făcut , dece doar polițistul poate vedea asta , cu ce ma poate afecta acesta in concurs, când va dispărea acesta fapta din vizorul poliției romane sau fapta ma va urmări toată viața ? Ar fi un ajutor bine venit pentru mine răspunsul la aceste întrebări .va mulțumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 19:06, 28 Februarie 2021
Cazierul dvs. se centralizeaza in Romania, deoarece sunteti cetatean roman. Cereti cazierul si vedeti ce scrie-n el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt in sistem pt furt? Mădălina buhai Mădălina buhai Vreau sa stiu daca sunt in sistem pt un furt de acum câțiva ani (vezi toată discuția)
Aberatiile codului penal alina_25 alina_25 Daca o persoana X comite tot felul de furturi marunte sa zicem in numar de 15(rufe mancare diverse obiecte cu valoare redusa etc) aceasta risca prin ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! prezint o situație în fapt: o persoană, de cetățenie ... Simona1302 Simona1302 Bună ziua! Prezint o situație în fapt: O persoană, de cetățenie română, este acuzat, pe teritoriul Olandei, de furt din magazine! Această ... (vezi toată discuția)