avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua!Avand in vedere decizia ccr cu privire la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua!Avand in vedere decizia ccr cu privire la evaziunea ...

Buna ziua!Avand in vedere decizia ccr cu privire la evaziunea fiscala si aplicarea unei amenzi,se poate aplica si in cazul contrabandei asimilate? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Crisb68 , utilizator 18:40, 19 Februarie 2021
CCR a respins, ca neîntemeiată, obiecția de neconstituționalitate și a constatat că sunt constituționale, în raport cu criticile formulate, dispozițiile Legii privind modificarea și completarea Legii nr.241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale. Nu putem adauga la lege.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lămuriri legate de o decizie a curţii constituţionale elenagabi elenagabi Vă rog să mă ajutaţi cu o clarificare în următoarea problemă. Administratorul firmei la care lucrez nu a plătit de ani de zile contribuţiile sociale ... (vezi toată discuția)
Lege pentru modificarea art.109 din ordonanţa de urgenţă a guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice view2 view2 Buna ziua, Acest proiect a fost atacat la CCR si anumite dispozitii din lege au fost declarate neconstitutionale. \"Prin Decizia pronunțată în ședința ... (vezi toată discuția)
Decizie ccr art.6-legea 241/2005 robert1958 robert1958 https://www.ccr.ro/noutati/COMUNICAT-DE-PRES-165 07.05.2015 În urma deliberărilor, Curtea Constituțională a decis: 2. Cu majoritate de voturi, a admis ... (vezi toată discuția)