avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua ! Am primit săptămâna trecută o somație ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua ! Am primit săptămâna trecută o somație de plată ...

Buna ziua ! Am primit săptămâna trecută o somație de plată însoțită de un titlul executoriu pentru un rest de plata a impozitului pe venit la un PFA . Precizez că suma aceasta de plata am aflat că o am de achitat anul trecut după starea de urgență când am depus declarația unica . Eu nu dispun de aceasta sumă de bani pentru a o achita integral in cele 15 zile care erau precizate pe somație ,așa că am fost la ANAF azi și m au pus sa completez o declarație de eșalonare a acelei sume de bani . Întrebarea mea este din momentul depunerii acelei declarații de eșalonare la ei unde mi s a dat și un Nr de înregistrare executarea silita mai poate fi demarată atâta timp cât doamna de acolo mi a spus că voi fi sunata de către colegii dumneaei in decurs de câteva zile . ?De ce acte o să am nevoie în momentul în care o să fiu chemata la ei ?mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: , 15:14, 24 Februarie 2021
Din momentul înregistrării cererii de esalonare, executarea silită se suspendă. La această întâlnire prezentati inscrisuri care sa demonstreze imposibilitatea platii integrale în termen de 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am primit în această dimineață un mesaj de la ... Magda77? Magda77? Buna ziua ! Am primit în această dimineață un mesaj de la ANAF cu o somație in care se precizează un termen de 15zile de achitare a impozitului restant ... (vezi toată discuția)
Un sfat urgent , va rog Cristea.Mihaela Cristea.Mihaela Buna ziua ! Am facut o prostie si...... La inceputul anului am completat declaratia unica ptr asigurarea de sanatate . Pentru ca era o suma mare de platit si ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu ytalyanu ytalyanu Cu respect Ma aflu intr-o situatie dificila deoarece in decursul anului 2014 am primit 2 amenzi de circulatie pe care nu l-am putut achita. Astazi primesc ... (vezi toată discuția)