avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Dacă am obținut continuitate pentru anul viitor pe ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Dacă am obținut continuitate pentru anul viitor pe un post ...

Dacă am obținut continuitate pentru anul viitor pe un post de suplinitor, pot sa încerc, totuși, sa merg la titularizare in speranța că voi prinde un post titularizabil in alta parte? Iar dacă iau nota mai mica (dar peste 5) și nu reușesc sa iau postul dorit, pot sa merg pe continuitatea oferita de școala mea actuala?
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! dacă am obținut nota buna anul trecut la titularizare ... Diana.E Diana.E Buna ziua! Dacă am obținut nota buna anul trecut la titularizare si doresc continuitate in scoala, postul meu va apărea blocat? De asemenea, pot sa merg ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca am optinut nota mare anul trecut la titularizare ... Diana.E Diana.E Buna ziua! Daca am optinut nota mare anul trecut la titularizare si doresc continuitate in scoala, postul meu se va bloca automat ? De asemenea, pot totusi sa ... (vezi toată discuția)
Posturi pentru pensionari in invatamant cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)