avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Posturi pentru pensionari in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Posturi pentru pensionari in invatamant

Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si nu i-a mai dat avizul cultului prietenei mele sa poata profesa.Va rog sa imi spuneti daca prietena mea poate sa faca ceva in vederea recuperarii locului de munca?? Multumesc frumos
Buna ziua,

Sun ce incadrare profesa prietena dvs? Suplinitor?
Da ca si profesor suplinitor
Va rog frumos sa nu o luati ca si o critica! Nu vi se pare ca elevii au dreptul sa aiba un profesor calificat ( chiar si pensionar) si nu un suplinitor ? Prietena dvs avea dreptul sa se inscrie la examenele de titularizare , sa il ia si sa profeseze pe acest post.
Daca nu a luat examenul de titularizare, nu are cum sa emita pretentii pentru un astfel de post.
Ultima modificare: Luni, 26 August 2013
ContSters214341, utilizator
Nu o iau ca si critica, am cerut ajutorul sa vad daca se poate face ceva , si doamna pensionara era si este tot suplinitor, titularul nu a predat niciodata e director de scoala intr-o alta localitate.
Sa incerce sa vorbeasca la Inspect. Scolar Judetean.

Alte discuții în legătură

Suplinitor flori_minicards flori_minicards Buna ziua in luna octombrie am sustinut un concurs pentru educator nu am luat concursul dar am obtinut nota 6,25 iar o prietena 7,35 Doamna Directoare ne-a ... (vezi toată discuția)
Titularizare educatoare conf art 253 ne_interesant ne_interesant Sunt educatoare suplinitoare de 2 ani intr-o unitate de invatamant din mediul rural( 4 educatoare in total celelalte 3 sunt titulare), in 2010 am dat examen de ... (vezi toată discuția)
Pentru ca educatoare veche sa se intoarca xandraok xandraok buna ziua avem si noi o problema ,fetita mea este inscrisa la gradinita motoc din sctorul 5, acum este grupa mijlocie anul acesta sa schimbat conducerea iar ... (vezi toată discuția)