avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am vindut o masina cu nr. XX90MAI.In momentul cind am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am vindut o masina cu nr. XX90MAI.In momentul cind am vrut sa-mi ...

am vindut o masina cu nr. XX90MAI.In momentul cind am vrut sa-mi tin numerele ptr. a inmatricula alta masina mi sa spus ca din cauza literelor MAI ,nu mai pot sa-mi iau numerele ptr .ca se confunda cu cele de la MAI (ministerul af.interne).Numerele erau preferntiale si nu pot nici banii de pe numere sa-i recuperez. Pot sa fac ceva ?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihnea Dorian , utilizator 11:04, 14 Martie 2021
Nu.
De confundat nu poate fi vorba. Autovehiculele apartinand Ministerului Administratiei si Internelor au formatul MAI 99999. Este posibil ca MAI sa-si fi rezervat numerele de formatul XX90MAI.
ing. Ioan Ciobanu
Din cate stiu nu se mai pot inmatricula masini cu numere MAI, DNA, MAE, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare numere de inmatriculare de la noul proprietar zaris zaris Buna ziua. In luna august 2008 am vandut masina unei firme de intermediere auto, am incheiat contract de V-C si am radiat masina de la Administratia ... (vezi toată discuția)
Accident mașina servici cu casco Uno89 Uno89 Buna ziua, Am avut un accident cu o mașină de servici asigurata Casco , țin sa precizez ca era in afara programului și ca vina este a mea. Cei de la ... (vezi toată discuția)
Conducere cu numere false Bruce leee Bruce leee Salutare! Pe scurt.. Am fost plătit sa merg cu o mașină 150 de km.. Fără a știi ca mașina are numere false am fost oprit de politie și m am ales cu ... (vezi toată discuția)