avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dupa decesul tatalui meu, am mostenit cota parte din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dupa decesul tatalui meu, am mostenit cota parte din apartament ...

dupa decesul tatalui meu, am mostenit cota parte din apartament impreuna cu sotia tatalui decedat. aceasta nu imi da oie sa intru in apartament si nu imi da o cheie a acestuia pentru a putea beneficia de dreptul meu la mostenire. ce trebuie sa fac? multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:37, 1 Martie 2021
sa dezbateti succsiunea si apoi sa faceti partaj. Daca ati dezbatut deja succesiunea, cereti iesirea din indiviziune, sa ii se atribuie sotiei casa si sa va dea sulta pt cota dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire-mostenitor Aurelia Butiurca Aurelia Butiurca In anul 2010, luna septembrie, am facut succesiunea dupa decesul tatalui meu. La masa succesorala am fost eu (in calitate de fiica), fratele meu si mama. ... (vezi toată discuția)
Mostenire olympya olympya buna ziua! va rog ,sa ma lamuriti intr-o problema legata de o succesiune.Este vorba de casa bunicilor (bun comun) si cei doi copii ai lor.Bunicul si unul din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. prezint urmatoarea situatie. sora si frate, plus mama ... a13 a13 Buna ziua. Prezint urmatoarea situatie. Sora si frate, plus mama celor doi. In urma decesului tatalui, sora, fratele si mama au facut succesiunea si ... (vezi toată discuția)