avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Uscatorie cumparata cu acte de mana, proces pierdut, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Uscatorie cumparata cu acte de mana, proces pierdut, nu este ...

Uscatorie cumparata cu acte de mana, proces pierdut, nu este transcrisa, cotele parti le platim tot noi in continuare, in functie de suprafata? Mentionez faptul ca, uscatoria este petete comun, persoana care o foloseste, de vreo 10 ani, locuieste la etaj 2.Transcrierea nu cred ca si-o poate face, asta ar insemna "releveu/persoana autorizata/acord fiecare locatar/fiecare apartament si scaderea suprafetei din partile comune? 3 proprietari, NU si-au vandut cotele parti nici chiar cu acte de mana!! Ce putem face sa o constrangem la plata cheltuieli?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2021
Beluta, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:03, 4 Martie 2021
Daca nu solutionati amiabil analizati oportunitatea actiunii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se verifica daca e intabulata o propritate comuna pe cote parti ? spiridus spiridus Buna seara, Daca o proprietate comuna s-a vandut si este intabulata in CF, aici vor fi doar cotele cumparata intabulate sau toata proprietatea ? De exemplu ... (vezi toată discuția)
Cine suporta cheltuielile cu uscatoria cand nu e intabulata pe noul proprietar ? spiridus spiridus Daca \"uscatoria\" nu este vanduta de catre toti proprietarii, iar actualul care a cumparat doar mai mult de jumatate cote parti din acest spatiu \"comun\", ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului mariafusu mariafusu Am mai pus intrebari in legatura cu uscatoria dar totus nu inteleg ,daca la un bloc cu 4 nivele exista cite o uscatorie la fiecare nivel ,fiind 4 apartamente ... (vezi toată discuția)