avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Excepția de la carantina
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Excepția de la carantina

În ce text oficial apare Excepția de la carantina?
"Cei care intenționează să rămână pe teritoriul României mai puțin de trei zile (72 de ore) și prezintă un test negativ pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea intrării pe teritoriul național, scapă de carantină."
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2021
Delia2019, utilizator
Cel mai recent răspuns: Delia2019 , utilizator 15:13, 10 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
"Art.4
.....................................
(2) Exceptarea de la măsura carantinei instituită pentru persoanele care sosesc din țările/zonele/teritoriile de risc epidemiologic ridicat, cu excepția celor ce sosesc din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord se aplică și pentru:
a) persoanele care sosesc în România din țările/zonele/teritoriile de risc epidemiologic ridicat, dacă rămân pe teritoriul național pentru o perioadă mai mică de 3 zile (72 de ore) și prezintă un test negativ pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea intrării pe teritoriul național;"
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2021
latka, moderator
HOTĂRÂREA nr. 9 din 11.02.2021 CNSU
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutați ca sa aflu daca cineva care vine din elvetia ... ladriana ladriana Va rog sa ma ajutați ca sa aflu daca cineva care vine din Elvetia si sta mai putin de 72 ore in Bucuresti intra sau nu in carantina. Am citit cel mai recent ... (vezi toată discuția)
Delegatie in afara tarii mihai_b75 mihai_b75 Buna ziua, Incepand cu data de 29 martie 2021, ma angajez la o firma din Romania, filiala a unei companii straine, care imi cere ca in prima saptamana de ... (vezi toată discuția)
Mai este valabil punctul 9 din hotărârea de guvern cu privirea ... Puiu cosmin Puiu cosmin Mai este valabil punctul 9 din hotărârea de guvern cu privirea la excepție de a intra in carantina la intoarcerea in romania ? (vezi toată discuția)