avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am fost notificata pe baza art. 9 din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am fost notificata pe baza art. 9 din Ordonanta 21 ...

Buna ziua, am fost notificata pe baza art. 9 din Ordonanta 21 /2002 sa fac reparatii la proprietatea pe care o detin, in termen de circa o luna de zile. Mi s-a pus in vedere sa fac reparatii si renovari la casa, altfel Primaria ma ameminta ca va intra cu forta sa faca aceste reparatii pe cheltuiala mea. Mentionez ca imobilul arata bine nu are tencuiala decat in 2-3 locuri cazuta (pe o portiune mica). Exista vreo posibilitate legala sa aman aceste investitii si sa nu fiu totusi sanctionata cu amenda sau penal? multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:36, 11 Martie 2021
Cea mai in masura sa va raspunda este autoritatea care va notificat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie vecin (fara asociatie proprietari) Betty2019 Betty2019 Buna ziua! Stam intr-un imobil cu 4 apartamente, fara asociatie de proprietari. Avem o inundatie in baie despre care instalatorul spune ca ar fi de la coloana ... (vezi toată discuția)
Balconul vecinului,foarte deteriorat sonia28 sonia28 Buna seara, Trec prin urmatoarea situatie neplacuta.Am inchis balconul cu termopan,insa din pacate,cand ploua putin mai tare,efectiv ne ploua in ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost distrusa masina minzucatalin minzucatalin buna ziua. Din pacate am avut un incident destul de serios , fapt pentru care incerc sa ma documentez cat mai mult si rog persoanele care ma pot ajuta cu un ... (vezi toată discuția)