avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită dosar disjuns
Discuție deschisă în Executare silită

dosar disjuns

Daca am o speta intr-un dosar si incep demersul cu un avocat orice dosare noi care apar din primul (dosare disjunse / dosare nou formate) vor fi preluate mai departe de avocatul cu care am inceput demersul initial? Altfel spus de formarea acestor dosare va avea cunostinta si avocatul ales in dosarul initial? Pun aceasta intrebare in contextul in care avocatul care ma reprezinta nu este din localitatea de resedinta iar acesta primeste orice comunicare legate de dosar pe adresa dansului.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:03, 14 Martie 2021
Avocatul trebuie platit separat pe fiecare dosar in parte.
Perfect de acord cu dvs. doar ca ar trebui sa ma informeze de aceste dosare din moment ce ma reprezinta si adresa de transmitere a notificarilor este la dansul. Ori eu aflu de pe portalul instantelor de existenta acestor dosare... Am dreptate?
Perfect de acord cu dvs. doar ca ar trebui sa ma informeze de aceste dosare din moment ce ma reprezinta si adresa de transmitere a notificarilor este la dansul. Ori eu aflu de pe portalul instantelor de existenta acestor dosare... Am dreptate?
Da, ar fi corect sa va anunțe.
Eu asa fac cu clienții mei aflati în situații asemănătoare.
De multe ori nici nu vreau sa accept comunicarea citațiilor la sediul cabinetului daca clientul nu este pe termen lung tocmai ca să evit astfel de chestiuni.
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul imputernicit nu mi-a spus inca primul termen la divort ContSters329449 ContSters329449 Buna seara. Am imputernicit o dna avocat din Bucuresti sa ma reprezinte in divort in Romania, eu fiind stabilita in strainatate. Divortul este de comun acord, ... (vezi toată discuția)
Pot sa-l dau in judecata si sa-i cer despagubiri avocatului pentru ca nu mi-a comunicat sentinta iar perioada de suspendare a dreptului de a conduce s-a majorat? marius_francisc marius_francisc Buna seara!Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in cazul meu!!!Am ramas fara permis anul trecut pentru viteza.Eram angajat la o firma de transport ca si sofer ... (vezi toată discuția)
Opis-ul - cine are dreptul sa-l consulte Leri Leri As dori sa obtin niste informatii legate de un dosar, eu nefacand parte din acest dosar. Stiu ca am citit la un moment dat aici pe forum cum ca un tert ar ... (vezi toată discuția)