avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, O prietena este despartita de sot, nu legal ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, O prietena este despartita de sot, nu legal impreuna ...

Buna ziua,

O prietena este despartita de sot, nu legal impreuna au 3 copilasi. Sotul a luat copilasi la el pentru cateva zile si nu vrea sa ii mai dea mamei. Va rog sa imi spuneti cum poate mama sa isi aduca copilasi acasa. Nu se poate vb cu el nu intelege. Va rog sa imi spuneti ce mijoace exista pentru copilasi sa stea cu mama.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:35, 18 Martie 2021
Trebuie urgent promovată actiune in instanta prin care mama sa solicite divortul sau eventual doar stabilirea minorilor la dansa, obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere si stabilirea unui program de vizita pentru tata.
Este posibil sa fie nevoie si de promovarea unei ordonanțe presedintiale daca se doreste ca minorii sa fie urgent la mama, pana la finalizarea dosarului de fond.
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2021
Avocat Preda Carmen , Avocat
Urgent ordonanta presedintiala, divort și plângeri DGASPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in decurs cu copii Gina S.V Gina S.V Buna ziua,sotia fratelui meu a parasit brusc domiciliul fara sa spuna ca vrea sa divorteze si a plecat cu 2 copii si unul l-a lasat la tata.Nici o ... (vezi toată discuția)
Exista sanse ca tatal din acte, dar nu biologic, sa nu obtina custodia sau dreptul de vizita dupa tagada si divort? alexafarcas alexafarcas SITUATIA, PE SCURT E URMATOAREA: in urma separarii in fapt, dar neintaintarii divortului fiecare dintre parteneri intra intr-o noua relatie. Dna ramane ... (vezi toată discuția)
Dreptul de vizitare a minorului pina la solutionarea divortului ... george razvan george razvan Buna seara ... Sunt in divort cu sotia primul termen il avem in 31-01-2011 in prezent copilul nostru in varsta de 4 ani locuiesti cu mama sa ,imi interzice ... (vezi toată discuția)