avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am o cunostinta care a lucrat la negru anul trecut in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am o cunostinta care a lucrat la negru anul trecut in Germania ...

Am o cunostinta care a lucrat la negru anul trecut in Germania si a avut un accident ce a rezultat cu ruperea unui picior. A fost dus la spital acolo si dupa spitalizare s-a intors in tara natala Romania. In aceasta perioada de recuperare a primit 2 plicuri unul in care spunea ca are de platit 11.000 de euro si in al doilea 900 de euro. si in ultima vreme primeste si apeluri din Germania .El nu mai poate munci acum nu s-a recuperat complet si este si dupa varsta de 50 insa are o familie .Tin sa mentionez ca accidentul s-a intamplat in afara programului si a fost cauzat din cauza unei neatentii (a alunecat pe scari).
Intrebarea este ce consecinte poate suferi aici in Romania?

Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:10, 18 Martie 2021
Poate sa fie chemat in instanta si executate silit bunurile pentru recuperarea prejudiciului.
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2021
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplatirea unei facturi de spitalizare in germania Ana-Maria Zaharia Ana-Maria Zaharia Am o cunostinta care a lucrat la negru anul trecut in Germania si a avat un accident ce a rezultata cu ruperea unui picior. A fost dus la spital acolo si dupa ... (vezi toată discuția)
Ce despagubiri pot cere persoanei vinovate de accidentul rutier in care am fost implicat? danielmoldovan danielmoldovan Buna ziua! Acum 2 saptamani am suferit un accident rutier, impact frontal, in urma caruia am stat 7 zile in spital, timp in care am fost operat la picior, ... (vezi toată discuția)
Accident auto oitaus78 oitaus78 Buna seara, Acum 3 saptamani am facut un accident intr-o localitate: o transportam pe mamaie care este grav bolnava la un spital dar, din neatentie (am intors ... (vezi toată discuția)