avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda incasata eronat de Taxe si impozite locale,
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda incasata eronat de Taxe si impozite locale,

Amenda incasata eronat de Taxe si impozite locale,
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:56, 24 Martie 2021
mai degraba amenda platita gresit de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, la inceputul lunii octombrie am fost amendat deoarece ... cuxi cuxi Buna seara, La inceputul lunii octombrie am fost amendat deoarece nu purtam masca. Jandarmul.nu mi-a spus nimic...am primit procesul verbal.acasa...1000 ... (vezi toată discuția)
Suspendare indemnizatie bagins bagins Am primit o amenda din partea unei autoritati pe care trebuie sa o platesc la directia de impozite si taxe locala. Imi este imposibil sa platesc aceasta suma ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu pop_maria pop_maria am chiriasi fara a le fi facut contract de inchiriere.....vror sa fie luati in spatiu pt ca sunt din alta localitate si spun ca le-ar fi de folos acest lucru ... (vezi toată discuția)