avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am o problema foarte grava în legătură ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am o problema foarte grava în legătură cu o echipa ...

Buna ziua, am o problema foarte grava în legătură cu o echipa de electricieni ce au fost plătiți de către mine pentru a schimba instalația veche de curent dintr-un apartament. Instalația era veche de aluminiu și trebuia sa o facă toată noua de cupru,doar ca nu sa întâmplat asa. După ce au terminat lucrarea am luat legătura cu un alt electrician pentru a verifica ce au făcut și am avut surprinderea de a afla ca instalația este de cea mai proasta calitate făcând nădituri de fire de la cele vechi la cele noi asta însemnând ca oricând poate lua foc sau alte nenorociri. Nemulțumirea mea este ca am plătit 5000 de lei pentru ceva ce nu este legal și normal. Ce as putea face în cazul acesta pe cale legala pentru a recupera paguba deoarece electricianul vinovat m-a înjurat și spune ca nu îl interesează urmate de multe înjurături!
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Martie 2021
E.daniela17, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:22, 21 Martie 2021
Depinde sau nu daca ati incheiat un contract de prestari servicii, in care sa mentionati lucrarile ce trebuiau executate.
Daca exista un astfel de contract, puteti sa il actionati in judecata solicitandu-i sa va restituie suma pe care i-ati platit-o sau efectuarea lucrarilor conform contactului.
In vedere executarii inlocuirii si instalarii de instalatie electrica interioara noua,ati incheiat document legal cu executantul ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie santuri pt. instalatia electrica in apartament? ddaas ddaas Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament intr-un bloc din 81 construit din placi prefabricate din beton armat. Acum apartamentul este in renovare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am achiziționat recent un apartament într-un bloc ... GifsTV GifsTV Bună ziua, Am achiziționat recent un apartament într-un bloc construit în 1974. Rețeaua electrică veche (din aluminiu) este într-o stare avansată de ... (vezi toată discuția)
Schimbare retea electrica ContSters381940 ContSters381940 Cei de la IREE schimba in bloc reteaua electrica, spargand planseele si facand o retea la vedere, si nu inlocuind-o pe cea veche. E legal ca reteaua electrica ... (vezi toată discuția)