avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intretinere apartament in procedura de evacuare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intretinere apartament in procedura de evacuare

Buna seara, intampin urmatoarea situatie, in urma cu aproximativ 2 luni am cumparat un apartament la licitatie publica. Fostul propietar a refuzat sa elibereze apartamentul si sa predea cheile, eu demarand procedurile printr-un executor judecatoresc pentru executare si evacuare. De ceva vreme tot sunt sunat de catre cei de la asociatia de propietari prin care ma informeaza ca eu deja sunt trecut la intretinere incepand cu luna Februarie 2021 si ca incep sa acumulez datorii si penalitati. Eu le-am explicat ca atata timp cat eu nu am intrat efectiv in posesia bunului nu au de ce sa ma treaca la intretinere si sa-mi factureze cheltuieli ci doar dupa punerea in executare ( care foarte posibil va mai dupa 1-2 luni ) , evacuarea si procesul verbal de intrare in posesie. Cei de la asociatie sustin ca pe ei nu-i intereseaza ca nu s-a intrat in posesia imobilului si ca sunt " bun de plata " incepand din ziua adjudecarii, ceea ce mi se pare gesit. Exista vreo reglementare in acest sens ? Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2021
allexs96, utilizator
Cel mai recent răspuns: allexs96 , utilizator 22:26, 28 Martie 2021
Aveți dreptate.insa ar trebui sa le înaintați un memoriu fundamentat juridic în acest sens
Multumesc pentru raspuns, ma puteti totusi ajuta cu un text de lege , regementare?
nu ma poate ajuta nimeni cu ceva concret? :-?
mda...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii intretinere laurentiu123456 laurentiu123456 Buna ziua , Acum ceva timp am castigat un imobil la licitatie publica , acum asociatia de proprietari ma someaza sa achit cotele restante de la intretinere ... (vezi toată discuția)
Asociatia de locatari da in judecata debitorul sau creditorul? puzuzu puzuzu Buna ziua. Ca in orice poveste cu obtinerea unui apartament prin licitatie (executat silit), exista probleme cu administratia blocului si cine tb sa ... (vezi toată discuția)
Intrarea in posesia unui apartament cumparat la licitatie popra popra Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Recent am cumparat un apartament scos la licitatie publica in urma unei executari silite, maine ... (vezi toată discuția)