avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Imi trebuie casa de marcat?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Imi trebuie casa de marcat?

Buna ziua .Am un PFA cu activitate design amenajari interioare , cod CAEN 7410 si am mai introdus acum ca activitate si activitati fe creatie artistica , cod CAEN 9003. Sora mea si-a infiintat si ea un PFA cu cod CAEN 9003 .Va rog sa imi spuneti daca pentru aceste activitati imi trebuie casa de marcat? Eu fac proiecte de amenajari interioare si creatie mobilier personalizat .Clientii nu vin la sediul inregistrat pe PFA , acolo e locuinta mea personala , nu am un birou separat asa ca prezentarile proiectelor le fac la locatia clientilor si plata pe lucrari o primesc cand ma deplasez la ei sau in contul PFA-ului din banca Transilvania .Cu pictura este la fel , fac lucrarile si le trimit cu mesageria rapida clientilor sau catre EMAG , intentionez sa invhei un contract de colaborare cu ei si mi-au spus ca in relatia cu ei nu imi trebuie casa de marcat deoarece fiscalizeaza ei .Va rog sa imi spuneti daca ne trebuiesc case de marcat fiscale tinsnd cont de specificul activitatilor PFA-urilor noaste , al meu si al sorei mele .Mentionez ca sediul PFA-ului sorei mele este tot la adresa mea , eu ma ocup de ambalarea lucrarilor de pictura si de trimiterea lor cu mesageria rapida , ea este angajata inca si nu are timp disponibil oricand pentru asa ceva si m-am oferit eu sa o ajut .
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:13, 28 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cine este obligat sa foloseasca o casa de marcat fiscala?
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit-creatie artistica claudiad1 claudiad1 Buna ziua, Sunt PFA neplatitor de Tva. Am ca activitate principala \"activitati de creatie artistica\", cod caen 9003. Mai precis pictez icoane si capele, ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat intreprindere individuala aaalleecczzz aaalleecczzz Mi-am infiintat saptamana trecuta o Intreprindere Individuala ce are codul Caen 9003. Pana la urma, sunt obligat sa imi achizitionez casa de marcat avand in ... (vezi toată discuția)
Pfa - casa de marcat vs chitanta Ingerache Ingerache Buna dimineata! Sunt PFA - cod CAEN 9003 - Activitati de creatie artistica. Am un sediu unde desfasor cursuri (meditatii) de pictura si desen cu copiii. ... (vezi toată discuția)