avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua,sunt din Pitesti,va rog sa imi spuneti daca ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua,sunt din Pitesti,va rog sa imi spuneti daca angajatorul ...

Buna ziua,sunt din Pitesti,va rog sa imi spuneti daca angajatorul are posibilitatea legala (si daca poate faptic) la telefonul de serviciu (aparatul este dual sim) poate sa imi verifice facebook,wtpp,agenda personala,galeria de poze,etc.Eu am in telefon si cartela mea personala.Doresc sa stiu daca poate sa imi urmareasca activitatea personala prin prisma ca folosesc cartela mea in telefonul lor. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: zexe1 , utilizator 10:08, 9 Aprilie 2021
Buna ziua,
Nu poate daca nu au acces la telefonul pe care este instalata aplicatia sau la parola cu care va conectati.
Aveti posibilitatea de a vedea cu ce dispozitive si de unde v-ati conectat la acel cont.
Mergeti la Setari- Securitate-Securitate si conectare si acolo gasiti ce am spus mai sus.

Daca aveti suspiciuni... schimbati parola si apoi va deconectati, urmand a va conecta folosind noua parola.
Am parola pe telefon,din aceea care faci o forma pe ecran si se deschide telefonul. Au intrebam daca pot sa imi acceseze aplicatiile din telefon inclusiv galeria de poze,prin cartela lor,desi eu folosesc galeria si restul prin cartela mea...telefonul este al companiei si este dual sim.Asa prin simpatie poate sa imi urmareasca si activitatea din simul.meu,avand in vesere ca e telefonul lor?
Eu ma refeream la parola de accesare a contului de facebook, nu de accesare a telefonului...
Nu va poate accesa acele aplicatii daca nu au acces la conturile dvs., la parolele de accesare a acestor conturi ( de facebook, whatsapp, galerie foto, agenda- daca le aveti sincronizate cu un cont google/itunes....) sau daca nu au acces fizic la telefon intr-un moment si va stie parola ( acel semn...) sau ati predat telefonul si nu v-ati deconectat de pe acele aplicatii si apoi ati schimbat parolele de acces.

Acestea se pot accesa si prin alte metode dar nu sunt tocmai legale si nici usor de implementat si nu cred ca se deranjeaza angajatorul dvs. sa apeleze la ele...

Pe scurt... nu poate avea acces la ceea ce spuneti, chiar daca telefonul este dual sim si una din cartele apartine angajatorului.
Dar nu strica sa aveti un antivirus bun si sa fiti atenta la ce descarcati si de unde...
Ultima modificare: Vineri, 9 Aprilie 2021
Ionut.ion, utilizator
Multumesc pentru raspuns,atunci cand vezi ca se umbla in lucrurile personale,e bine sa iti iei toate masurile de siguranta. Acum,ca e la moda cu..protectia datelor personale...Ar trebui sa aiba frica sa iti scotoceasca in lucrurile personale...chiar si in telefon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facebook dezactivat Unicka20 Unicka20 Buna dragii mei! La Multi Ani! Vin si eu cu o intrebare...Am cont Facebook de 10 ani si am postat ceva cu firma Adidas, la câteva zile primesc mesaj ca s-a ... (vezi toată discuția)
Calculatoare kun.ovidiu kun.ovidiu Daca cineva cunoaste datele mele personale inclusiv adresa mail si telefon,poate face de pe calculatorul lui un cont la un site in numele meu,iar eu sa primesc ... (vezi toată discuția)
Amenințare distribuire nuduri Sunt_O_Fată Sunt_O_Fată Bună ziua, Vă rog frumos să mă ajutați cu un sfat. Am o problemă extrem de delicată, de aceea aleg și să postez anonim, folosind acest cont. Fostul ... (vezi toată discuția)