avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa de habitat ( 2019 ) - este obligatorie sau poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa de habitat ( 2019 ) - este obligatorie sau poate fi contestata ?!

Buna ziua tuturor !

Taxa de habitat ( 2019 ) - este obligatorie sau poate fi contestata, din moment ce a fost anulata in instanta in Octombrie / Noiembrie 2020 ?!

Fiindca detin 2 imobile in Sectorul 2 si imi platesc taxele si impozitele destul de rar, m-am trezit ca am de platit suma de 444 Lei, reprezentand taxa de habitat, 190 Lei pentru un apartament, inca 190 Lei pentru celalalt si 64 Lei majorari.

Bineinteles, mi se pare o suma enorma si din moment ce aceasta taxa a fost anulata in instanta, nu prea inteleg de ce sunt nevoit sa o platesc ? Se poate contesta ? Daca da, cum si unde mai exact ? Daca refuz sa o platesc, se intampla ceva ?

De asemenea nu inteleg ce se intampla acum, am inteles ca trebuie facut un contract individual... presupune a face un contract individual eu personal ca proprietar sau se ocupa de asta Asociatia Proprietarilor din blocurile in care sunt aceste 2 apartamente ?

Astept raspuns, multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: TzapInferno , utilizator 10:47, 13 Aprilie 2021
Nu stie nimeni ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa habitat neplatita sector 2 doriansa doriansa Buna ziua, Intrand sa platesc impozitul pentru locuinta pe ghiseul.ro am vazut ca am de plata si taxa de habitat (locuiesc in sectorul 2). E destul de mare ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare pf versus pj buna ziua, situatia este urmatoarea: ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu taxa salubrizare pf versus pj Buna ziua, situatia este urmatoarea: Un srl are contract de COMODAT cu proprietarul unui apartament(in bloc) strict ptr ... (vezi toată discuția)