Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Pe 31.10.2018 am avut un accident rutier ...un tir ...

Buna seara!
Pe 31.10.2018 am avut un accident rutier ...un tir a intrat in masina mea eu vrand sa fac stânga ca sa intru pe o strada intr adevăr acolo era linie continuă dar era un fel de intersecție...mentionez ca cei de la politie nu mi au luat permsiul iar celui cu tir i l au luat peste un an aproximativ am primit de la asigurari jumătate din bani cum ca ar fii culpa comuna si peste doar cateva luni in locul acela au modificat linia si este discontinua...se mai poate face ceva ? Pot sa apelez la un avocat ?Ma poate ajuta careva
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 20:31, 13 Aprilie 2021
Daca era linie continua atunci, e culpa comuna.
Oricum, cand faci stanga trebuie sa te asiguri daca nu e cineva in depasire, inclusiv cand e discontinua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accidente în intersecție nedirijată, provocate de o altă mașină decât a mea. cu toate că șoferul acesteia și-a recunoscut vina mi-a fost reținut permisul, ce pot face? Ariciu 84 Ariciu 84 Eu conduc o mașina pe drum principal ,in spatele mașinii mele un tir .Dupa mine o coloana de mașini.In intersecție nedirijata cu linie discontinua ... (vezi toată discuția)
Accident în intersecție cu linie continuă: am virat doar după ce m-am asigurat, dar am fost lovit de o dubă venită din spate. este sau nu culpă comună? andras csilla andras csilla buna seara am o intrebare, am avut un accident in mai, la o intersectie, unde eu viram spre stanga. Am semnalizat din timp ce inseamna ca aproximativ de la o ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu un tir care nu a păstrat distanța și m-a lovit când voiam să fac stânga pe linie continuă: este culpă comună, cum s-a stabilit la poliție? Cristimarin25 Cristimarin25 Acum aproximativ 2 luni si ceva am fost lovit de un tir care nu a păstrat distanța si avea destulă viteza Eu am fost transportat la spital cu un hematom ... (vezi toată discuția)