avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... bună seara, în situația în care o literă din ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

bună seara, în situația în care o literă din numele pârâtului ...

litigiu muncă
bună seara,
în situația în care o literă din numele pârâtului este scrisă greșit- "ă" este înlocuită cu "î"- aceasta va avea urmări asupra procesului?
mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2021
Olaru Marioara, utilizator
Cel mai recent răspuns: Olaru Marioara , utilizator 07:03, 15 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, puteti cere rectificarea erorii materiale a numelui partii in instanta. Altfel, puteti avea probleme mai departe cu hotararea judecatoreasca obtinuta.
E o procedură complicată?
Există un formular tipizat pentru această cerere sau se scrie o cerere în limbaj obișnuit?
Trebuie să mă încadrez într-o limită de timp?
Vă mulțumesc!

Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este complicat, scrieti numarul de dosar si faceti cererea de rectificare pana la termenul urmator de judecata.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă mulțumesc mult că v-ați făcut timp pentru mine! Vă doresc numai bine!

Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere gresita AlexandruStanica AlexandruStanica Ce se intampla daca intr-o cerere de valoare redusa am gresit numele paratului, dar instant poate deduce numele real din facturi? (vezi toată discuția)
Unde pot modifica un titlu de proprietate gresit? Magbd Magbd Pe titlul de proprietate numele mamei decedate este scris gresit (este gresita o litera), dar certificatul de deces este corect. Unde ma pot duce ca sa scot un ... (vezi toată discuția)
Problema hotarare judecatoreasca privind succesiunea MagisterLudi MagisterLudi Buna ziua Sunt nou pe forum si sper sa aveti rabdare sa-mi raspundeti. In primavara tatal meu a decedat. Am ales sa fac succesiunea prin judecatorie ... (vezi toată discuția)