avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL cu CAEN din grupele 64,66
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL cu CAEN din grupele 64,66

Buna ziua , am depus la ONRC dosarul pentru infiintarea unui SRL in care obiectul principal de activitate este CAEN 4791. Dar as dori , ca din profiturile obtinute sa pot reinvesti pe piata de capital (actiuni / cryptomonede) - in nume propriu - nu pentru alte persoane.
Mi-a fost amanat dosarul cu descrierea: "in actul constitutiv se regasesc activitati ce nu pot si desfasurate sau pentru care trebuie indeplinite conditii speciale" printre care se numara si: 6611,6612,6619,6419.
M-ar interesa sa stiu care sunt pasii pentru a obtine autorizatiile de la ASF si daca este cu adevarat necesar acest efort pentru a putea lucra pe piata de capital , cu banii proprii.
Pot introduce in actul constitutiv CAEN 6499 fara a fi necesara obtinerea unei autorizatii ?
Pot include ca si cod secundar CAEN 6499 ?
Daca sunt obligat sa-l introduc ca si cod principal, pot include ca secundar 4791 ?
Pentru CAEN din categoria 64,66 trebuie infiintat SA ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:05, 18 Aprilie 2021
va cam amestecati intentiile. daca vreti sa faceti tranzactii in nume propriu apelati la un broker. sau va faceti firma de brokeraj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu cod caen 6622 - asistent in brokeraj BodooitBv BodooitBv Buna seara, Am rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca in mod cert cu urmatoarele: Am un SRL cu obiect de activitate comert, de curand am semnat un ... (vezi toată discuția)
Caen secundar 6622 KUZMICI2005 KUZMICI2005 Buna seara, Am rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca in mod cert cu urmatoarele: Am un SRL cu obiect de activitate comert, de curand am semnat un ... (vezi toată discuția)
Inregistrare la registrul comertului Flow Flow Buna ziua! Sunt persoana fizica, inregistrata cu CIF la ANAF. Pot sa ma inregistrez la Registrul Comertului pentru a putea deschide un punct de ... (vezi toată discuția)