avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Sunt fiica de veteran de razboi. Va rog sa ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Sunt fiica de veteran de razboi. Va rog sa imi spuneti ...

Buna ziua! Sunt fiica de veteran de razboi. Va rog sa imi spuneti daca beneficiez de drepturi conf. legilor cu caracter special . Mentionez ca anul in care m-am nascut este 1960. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Zanoaga Fanica , utilizator 08:33, 17 Ianuarie 2022
Buna ziua, trebuie sa oferiti mai multe detalii ca sa va putem ajuta. A fost cumva si prizonier de razboi? In principiu, da, aati avea dreptul la indemnizatie
Multumesc pentru amabilitate. revin cu detalii: tata a fost inrolat in armata romana, pe front, perioada 1942- 1945, grad de fruntas. Decorat in 1946 cu medalia "Virtutea Militara"de razboi, clasa a doua. Ranit usor in 1942. Mentionez ca ambii parinti sunt acum decedati, dar ,in viata, au beneficiat cativa ani de drepturi. Intrebarea mea: eu pot avea vreun drept, dupa aceasta situatie? Multumesc!
Buna ziua! Vreau să știu,daca am dreptul la indemnizație conform legii,tata fiind veteran de razboi.Tata a fost veteran de razboi.dar au murit ambii părinți.Eu m-am născut în 1957.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! tatăl meu a fost inrolat in armata română, luat ... HugoViorica HugoViorica Buna ziua! Tatăl meu a fost inrolat in armata română, luat pe front in 1942-1945 grad de caporal decorat cu medalia \"Virtutea militara\". Rănit pe front ... (vezi toată discuția)
Tata a fost veteran de razboi, (1942-1945), decorat cu medalia ... cristeadraguta@yahoo.com cristeadraguta@yahoo.com Tata a fost veteran de razboi, (1942-1945), decorat cu medalia \" Virtutea Militara\"- clasa a II a, rănit usor, internat in spital-Cernauti. Grad-sergent. A ... (vezi toată discuția)
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)