avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, Părinții mei au divorțat acum 30 de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, Părinții mei au divorțat acum 30 de ani. Mama ...

Bună ziua,

Părinții mei au divorțat acum 30 de ani. Mama mea și-a schimbat numele cu cel înainte de căsătorie. Din păcate hotărârea de divorț e într-o stare ilizibilă. Cum pot justifica legătura de familie dintre noi? Am incercat sa caut online, însă nu reușesc să găsesc nimic concret.

Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ana.paska , utilizator 13:36, 21 Aprilie 2021
La primaria de care apartineti, la evidenta persoanelor, gasiti toate documentele de care aveti nevoie

Ultima modificare: Luni, 19 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator
Daca nu rezolvati la primărie mergeti la avocat cu hotărârea ca sa va rezolve problema.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fie primaria de la locul nasterii mamei are actul si poate se afla intr o stare mai buna, fie la instanta care a emis o sa incercati o noua legalizare dupa exemplarul aflat in arhiva lor.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - nu se poate găsi act divorț Deim0s Deim0s Bună seara! Am o întrebare legată de o succesiune. Mama a murit acum scurt timp și am inițializat procedura de succesiune după ea. Eu sunt fiul din cea ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla date despre tata? maria dinca maria dinca Vreau sa stiu si eu cum pot afla date despre tatal meu de unde este,daca a mai avut copii,daca mai traieste... Exista vreo modalitate oficiala prin care pot ... (vezi toată discuția)
Mi-a expirat buletinul si sunt divortat de 30 de ani. acum 10 ani ... cornel 05 cornel 05 Mi-a expirat buletinul si sunt divortat de 30 de ani.Acum 10 ani cand l-am schimbat a fost aceeasi cerinta,m-am dus la arhiva tribunalului,am scos decizia de ... (vezi toată discuția)