avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ne-am afiliat la sindicat și vrem să schimbăm ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ne-am afiliat la sindicat și vrem să schimbăm grilele de salarizare, ...

Ne-am afiliat la sindicat și vrem să schimbăm grilele de salarizare, să mergem pe grilele lor.In acest caz cine inițiază negocierea, angajatorul cu hotărâre AGA sau liderii de sindicat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 21 Aprilie 2021
Sa intelegem ca existau doua grile de salarizare?
Nu, doar una
Nu prea se intelege "vrem să schimbăm grilele de salarizare, să mergem pe grilele lor"...incercati sa detaliati ce anume doriti.
Au altă grilă, diferită de a noastră
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci sindicatul va anunță angajatorul ca începând cu data de .. sunteti membru al sindicatului iar angajatorul fie emite decizie de modificare, fie va solicita încheierea unui act adițional

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu pe grila sau nu? robertsega32 robertsega32 Daca intr o unitate exista un contract colectiv de munca care prevede si o grila de salarizare pe clase in functie de studii, profesie etc. poate fi ... (vezi toată discuția)
Discriminare salariala prin contractul colectiv de munca eugen bellei eugen bellei am mai intrebat,dar nu am primit(sau nu stiu sa caut)raspuns.In urma negocierilor colective in care a participat patronatul si sindicatul-desi nu sunt membru ... (vezi toată discuția)
Un salariat (pensionar reangajat)este sef de sectie, maistru ... gbrlcostache gbrlcostache un salariat (pensionar reangajat)este sef de sectie, maistru si lider de sindicat la o Societate comerciala.In ultimii ani firma a accesat fonduri europene sa ... (vezi toată discuția)