avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu intretinere copil si asociat SRL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu intretinere copil si asociat SRL

Buna ziua, eu si sotia avem deschis un srl in domeniul alimentatiei publice, fara sa fim angajati. Ea se ocupa in mare parte de afacere. Eu sunt insa angajat la o multinationala si am dori sa facem copil. As dori sa stiu daca pot ca dupa nastere sa beneficiez eu de concediu de intretinere a copilului dar sa ma ocup eu de firma in timp ce sotia se va ocupa de copil. Ma intereseaza daca din punct de vedere legislativ este legal acest lucru. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 21 Aprilie 2021
Este posibila o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc pentru tati Marius_salach Marius_salach Buna ziua,sotia mea urmeaza sa nasca in luna august.Momentan lucrez intr-o multinationala si as dori sa merg eu in CCC,nu sotia.Paralel am si o afacere,mai ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast food?? DolmarGroup DolmarGroup Buna seara, Ma numesc Marian si am si eu un semn de intrebare. Am gasit sa cumpar o rulota tip fast food din Germania si asa vreau sa incep o afacere, tinand ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl si punct de lucru Amaliaenescu Amaliaenescu Buna ziua, vreau sa stiu daca se poate deschide un srl in Cluj, dar sa functioneze in Botosani. Mentionez ca lucrez in Cluj momentan dar vreau sa ma mut in ... (vezi toată discuția)