avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare cheltuieli de judecata . sentinta definitiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare cheltuieli de judecata . sentinta definitiva

am cistigat un proces civil , iar piritul trebuie sa-mi plateasca cheltuieli de judecata in valoare de 1020 lei . au trecut 5 luni si acesta nu vrea sa-mi plateasca aceasta suma . ce trebuie sa fac in aceasta situatie . pot merge direct la casa de pensii cu hotarirea definitiva pentru a a recupera suma ?
Cel mai recent răspuns: PĂŢAN ALEXANDRU AVOCAT , Avocat 19:41, 22 Aprilie 2021
O puteti pune in executare, prin executor judecatoresc.
Trebuie sa mergeti cu sentinta la un executor judecatoresc de pe raza curtii de apel in circumscriptia careia se afla instanta care v-a solutionat definitiv procesul. [ editat nr de tel)
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc camelia21 camelia21 Va salut pe toti forumistii! Vreau sa stiu si eu care e procedura de recuperare a unor cheltuieli de judecata acordata in formula executorie si definitiva de ... (vezi toată discuția)
Procedura executare cetatean strain adelinai adelinai Buna ziua, dupa multe termene si sentiinte , am castigat definitiv un proces de recuperare a banilor pe care i-am imprumutat unui cetatean strain cu rezidenta ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Vicky1 Vicky1 Daca tatal nu plateste pensia de intretinere 3 luni, dar lasa la vecini o punga ce contine diverse produse de circa 200 ron asta inseamna ca si-a achitat ... (vezi toată discuția)