avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am. O vecina ce are geamurile la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am. O vecina ce are geamurile la o distanta de 60 ...

Bună ziua! Am. O vecina ce are geamurile la o distanta de 60 70 de centimetri de limita dintre curți! Ea are construita casa de câțiva ani însă în ultima vreme se uita încontinuu, face scandal mereu, și am dori sa nu mai poată vedea tot în curtea mea. Casa în care eu stau a fost a bunicilor mei și noi stam de câțiva ani însă nu am făcut nimic deoarece nu erau aceste tensiuni. Unde as putea sa merg, la ce instituție pentru a depune o reclamație? Geamurile, și tot ce s a construit la ea a fost peste casa batraneasca, nu a fost construita cu siguranță cu arhitect și toate cele. Va rog ajutați ma.
Pentru scandal adresati-va politiei. In privinta legalitatii edificarii constructiei, solicitati un extras de carte funciara pentru a verifica daca noua constructie a vecinei este sau nu intabulata. Adresati o cerere Primariei prin care cereti sa va comunice daca a fost emisa autorizatie de construire pentru imobilul vecin. Daca edificarea noii constructii nu a fost autorizata, inaintati o reclamatie la Primarie- Disciplina in Constructii (care apartine de Politia locala) si la Inspectoratul de Stat in Constructii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 31, din legea 50/1991 amri amri am mai scris pe forum ca am o vecina care si a facut casa pe hat cu ferestrele in curtea mea... eu asa am cumparat casa acum 2 ani, in fine, dupa 2 ani in ... (vezi toată discuția)
Streasina in curtea mea just_me_12345 just_me_12345 Buna ziua! Vecinul meu a construit casa pe hotar, cu intreaga streasina (aproape un metru) pe terenul meu, si burlane puse aiurea, care nu isi indeplinesc ... (vezi toată discuția)
Tulburarea intimitatii aditza_25 aditza_25 Felicitari pentru site este bine venit si de un foarte mare ajutor,am si eu o problema si v-as ruga respectuos sa ma ajutati. Parintii mei sunt ... (vezi toată discuția)