avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa cazuta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa cazuta

Buna ziua, in spatele casei mele este o casa cazuta . peretele nostru este pe hotar, casa vecinului fiind fara acoperis in momentul de fata, tine foarte multa umezeala, egrasia este prezenta la noi in casa.
Proprietarii acestei case cazute, sunt decedati, urmasii nu se inteleg intre ei, casa este cumparata pe chitanta de mana, inainte de 1967.
Cum reusesc eu sa cumpar acel teren, casa nu se poate spune, astfel incat sa-mi pot salva casa mea de la egrasie. Unde sa ma adresez mai intai?
Urmasii nu au mai trecut pe aici de peste 10 ani, nu avem nici o informatie despre ei . Nici un vecin nu stiu situatia lor.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:59, 27 Aprilie 2021
Nu aveti cum să cumpărați dacă nu identificati moștenitorii,aceștia nu dezbat succesiunile etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia de nelegalitate bigarul bigarul in urma cu 5 ani pe peretele exterior al casei mele vecinii au construit o cladire. acum peretele meu este perete interior in casa lor. am facut reclamatie la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog, daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns. am ... Adelaina Adelaina Buna ziua. Va rog, daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns. Am mostenit o casa care avea pe peretele din spatele casei o casuta, proprietatea altcuiva. ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune costyciucu costyciucu buna zua va rog sa ma ajutati cu citeva sfaturi in legatura cu cumpararea unui teren. de apoape doi ani am ramas singurul mostenitoral al casei si terenului ... (vezi toată discuția)