avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale IN CAZUL IN CARE INREGISTRAREA FIRMEI A FOST FACUTA ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

IN CAZUL IN CARE INREGISTRAREA FIRMEI A FOST FACUTA ONLINE PE ...

IN CAZUL IN CARE INREGISTRAREA FIRMEI A FOST FACUTA ONLINE PE PORTALUL ONRC, COMUNICAREA A FOST SOLICITATA PRIN E-MAIL, DOCUMENTELE ORIGINALE CUM VOR FI PRIMITE?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:46, 5 Mai 2021
Puteți solicita sa va fie comunicate prin posta.
ulterior ce am primit comunicarea si toate actele aferente inregistrarii prin e-mail pot solicita documentele originale si prin posta? am gresit la cererea de inregistrare am bifat numai comunicarea prin e-mail si nu stiu cum pot obtine documentele originale
Depuneti si o solicitare scrisa pentru a vi se comunica si originalele
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara!!!cum trebuie procedat pentru suplinire acord parental???se ... Lauraromy90 Lauraromy90 Bună seara!!!cum trebuie procedat pentru suplinire acord parental???se poate pune cererea și online?? (vezi toată discuția)
Plangerea contraventionala poate fi inregistrata doar fizic la ... Marcel2017 Marcel2017 Plangerea contraventionala poate fi inregistrata doar fizic la Judecatorie sau si online? Multumesc. (vezi toată discuția)
Obtinere istoric al firmei de la registrul comertului ncris78 ncris78 Un SRL poate obtine un istoric al inregistrarilor efectuate la Registrul Comertului, de la infiintarea firmei pana in prezent. Daca da, care este tariful? (vezi toată discuția)