avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA schimbari in 2010 legat de fact serv externe
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

schimbari in 2010 legat de fact serv externe

buna ziua !!!!!! as vrea sa ma lamuriti, daca se poate .....
eu pana in 2009 fact serv externe fara tva....,, scutit cu drept de deducere ,, fiind o soc.inreg in ro, dar locul prest e franta....Sper ca am fact corect, beneficiarul avand cod valid.......intrebare : se schimba ceva in 2010 ??? cum voi fact de acum ??? va rog rasp
Cel mai recent răspuns: ContSters73874 , utilizator 10:59, 15 Ianuarie 2010
fiti mai exacta, va rog, ce fel de servicii prestati?
Facturati la fel si in 2010, in plus va trebui sa depuneti declaratia recapitulativa pana la data de 15 ale lunii urmatoare, incapand cu 01.01.2010.
Din cate am inteles trebuie trecut pe factura, in acest caz, directiva 2008/8/CE a Consiliului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 390 ga-ga ga-ga buna! ce ma sfatuiti sa fac? am o firma care presteza servicii de ipsoserie in franta-in decembrie s-a facut prima factura pt benef din Franta - locul ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar bobotan bobotan Lucrez pt o firma din Romania, care are incheiat un contract de prestari de servicii cu o firma intracomunitara inregistrata in scop de TVA cu un cod fiscal ... (vezi toată discuția)
Prestare de serviciu intracomunitar gyongyimagda gyongyimagda O soc din ro platitoare de tva trim emite prima fact externa de prest serv studiu de fezabilitate fact e scutit de tva? Fiind prest externa schimba tva trim ... (vezi toată discuția)